Lớp luyện thi IELTS
Lớp luyện thi IELTSUnknown5 of 5
Tiếng Anh Phú Quốc mở lớp dạy luyện thi TOEIC. Ngày nay, xin việc làm liên quan đến tiếng Anh nhà tuyển dụng thường yêu cầu bạn phải có bằng tiếng Anh chuẩn châu Âu IELTS - TOEIC - TOEFL.

Lớp luyện thi IELTS

Tiếng Anh Phú Quốc mở lớp dạy luyện thi IELTS. Ngày nay, xin việc làm liên quan đến tiếng Anh nhà tuyển dụng thường yêu cầu bạn phải có bằng tiếng Anh chuẩn châu Âu IELTS . TOEIC . TOEFL. Sở hữu một trong ba loại chứng nhận này, bạn sẽ là ứng viên "nặng ký" dễ "lọt vào mắt xanh" của nhà tuyển dụng nhất.

http://www.tienganhphuquoc.com/2017/06/lop-luyen-thi-ielts.html

Khoá học dành cho những người đã biết tiếng Anh cơ bản và muốn học luyện thi để lấy chứng chỉ. Khoá học có thời lượng đào tạo thay đổi tùy theo trình độ và nhu cầu ôn luyện của học viên. 

Giới thiệu
Thời gian sử dụng (hạn sử dụng) tối đa của chứng chỉ IELTS là bao lâu?
Chứng chỉ IELTS có thời gian sử dụng trong 2 năm, kể từ ngày thí sinh được cấp chứng chỉ (ngày/tháng/năm trong chứng chỉ).
Chuẩn bị cho kỳ thi với các bài kiểm tra thực hành từ Cambridge
Bên trong các quyển sách, bạn sẽ tìm thấy 4 bài kiểm tra xác thực từ Nhà xuất bản & Đánh giá của Đại học Cambridge. Chúng là cách luyện tập hoàn hảo – CHÍNH XÁC như thi thật.
Tại sao chúng lại độc đáo?
Tất cả các bài kiểm tra thực hành xác thực của chúng tôi đều trải qua quá trình thiết kế giống như bài kiểm tra IELTS. Chúng tôi kiểm tra từng phần của bài kiểm tra thực hành với các sinh viên thực trong các điều kiện thi, để đảm bảo rằng chúng tôi mang đến cho bạn trải nghiệm chân thực nhất có thể.
Học sinh có thể tự mình thực hành các bài kiểm tra này hoặc với sự trợ giúp của giáo viên để làm quen với định dạng bài kiểm tra, hiểu hệ thống tính điểm và thực hành kỹ thuật làm bài.
Thông tin thêm
IELTS được đồng quản lý bởi Hội đồng Anh, IDP: IELTS Australia và Cambridge University Press & Assessment. Bạn có thể tìm thêm thông tin trên trang web chính thức của IELTS tại ielts.org.
ĐỊNH DẠNG BÀI THI LÀ GÌ?
IELTS bao gồm bốn thành phần. Tất cả các thí sinh đều làm bài thi Nghe và Nói giống nhau. Có một sự lựa chọn của các bài kiểm tra Đọc và Viết tùy theo việc một thí sinh đang tham gia mô-đun Đào tạo Học thuật hay Tổng quát.
Học thuật (Academic Training)
- Dành cho các ứng viên muốn học đại học hoặc sau đại học, và cho những người muốn đăng ký chuyên nghiệp.
Tổng quát (General Training)
- Dành cho các ứng viên muốn định cư tại một quốc gia nói tiếng Anh (Úc, Canada, New Zealand, Vương quốc Anh) và cho những người muốn đào tạo hoặc học tập dưới trình độ đại học.
- Các thành phần thử nghiệm được thực hiện theo thứ tự sau:
Nghe (Listening) : 4 phần, 40 câu, khoảng 30 phút
Đọc Học thuật (Academic Training Reading) : 3 phần, 40 câu, 60 phút
Đọc Tổng quát (General Training Reading) : 3 phần, 40 câu, 60 phút
Viết Học thuật (Academic Training Writing) : 2 bài, 60 phút
Viết Tổng quát (General Training Writing) : 2 bài, 60 phút
Nói (Speaking) : 11 đến 14 phút
Tổng thời gian thi (Total Test Time) : 2 giờ 44 phút
CẤU TRÚC ĐỀ THI TỔNG QUÁT . GENERAL TRAINING TEST FORMAT
Nghe
Bài kiểm tra này bao gồm bốn phần, mỗi phần có 10 câu hỏi. Hai phần đầu liên quan đến nhu cầu xã hội. Phần đầu tiên là cuộc trò chuyện giữa hai người nói và phần thứ hai là độc thoại. Hai phần cuối liên quan đến các tình huống liên quan đến bối cảnh giáo dục hoặc đào tạo. Phần thứ ba là cuộc trò chuyện giữa tối đa bốn người và phần thứ tư là độc thoại. Nhiều loại câu hỏi được sử dụng, bao gồm: trắc nghiệm, so sánh, ghi nhãn kế hoạch/bản đồ/sơ đồ, hoàn thành biểu mẫu, hoàn thành ghi chú, hoàn thành bảng, hoàn thành sơ đồ, hoàn thành tóm tắt, hoàn thành câu và câu hỏi trả lời ngắn. Thí sinh chỉ nghe đoạn ghi âm 1 lần duy nhất và trả lời các câu hỏi trong khi nghe. Cuối cùng, thí sinh có 10 phút để chuyển câu trả lời của mình sang phiếu trả lời.
Đọc
Bài thi này bao gồm ba phần với 40 câu hỏi. Các văn bản được lấy từ các thông báo, quảng cáo, tờ rơi, báo, hướng dẫn sử dụng, sách và tạp chí. Phần đầu tiên chứa các văn bản liên quan đến sự tồn tại ngôn ngữ cơ bản bằng tiếng Anh, với các nhiệm vụ chủ yếu liên quan đến việc cung cấp thông tin thực tế. Phần thứ hai tập trung vào bối cảnh công việc và bao gồm các văn bản có ngôn ngữ phức tạp hơn. Phần thứ ba liên quan đến việc đọc các văn bản mở rộng hơn, với cấu trúc phức tạp hơn, nhưng nhấn mạnh vào các văn bản mô tả và hướng dẫn hơn là các văn bản tranh luận.
Một loạt các loại câu hỏi được sử dụng, bao gồm: trắc nghiệm, xác định thông tin (True/False/Not Given), xác định quan điểm/khẳng định của người viết (Yes/No/Not Given), thông tin khớp, tiêu đề khớp, đặc điểm khớp, câu khớp, hoàn thành câu, hoàn thành tóm tắt, hoàn thành ghi chú, hoàn thành bảng, hoàn thành lưu đồ, hoàn thành nhãn sơ đồ và câu hỏi trả lời ngắn.
Viết
Bài kiểm tra này bao gồm hai nhiệm vụ. Các thí sinh nên dành khoảng 20 phút cho Bài tập 1, yêu cầu họ viết ít nhất 150 từ và 40 phút cho Bài tập 2, yêu cầu họ viết ít nhất 250 từ. Task 2 đóng góp gấp đôi Task 1 vào điểm Viết.
Trong Task 1, thí sinh được yêu cầu trả lời một tình huống nhất định bằng một lá thư yêu cầu cung cấp thông tin hoặc giải thích tình huống đó. Họ được đánh giá về khả năng tham gia khơi gợi và cung cấp thông tin thực tế chung, nhu cầu rõ ràng, thư từ cá nhân, mong muốn, thích và không thích, bày tỏ ý kiến, khiếu nại, v.v.
Trong Task 2, thí sinh trình bày một quan điểm, lập luận hoặc vấn đề. Họ được đánh giá dựa trên khả năng cung cấp thông tin thực tế chung, phác thảo một vấn đề và đưa ra giải pháp, trình bày và biện minh cho một ý kiến, cũng như đánh giá và thách thức các ý tưởng, bằng chứng hoặc lập luận.
Các ứng viên cũng được đánh giá về khả năng viết theo phong cách phù hợp. Thông tin thêm về đánh giá bài kiểm tra Viết, bao gồm các tiêu chí đánh giá Viết (phiên bản công khai), có sẵn tại ielts.org.
Nói
Bài kiểm tra này kéo dài từ 11 đến 14 phút và được thực hiện bởi một giám khảo đã qua đào tạo. Có ba phần:
• Phần 1
Thí sinh và giám khảo giới thiệu về bản thân. Sau đó, các thí sinh trả lời các câu hỏi chung về bản thân, nhà cửa/gia đình, công việc/học tập, sở thích của họ và một loạt các lĩnh vực chủ đề quen thuộc tương tự. Phần này kéo dài từ 4 đến 5 phút.
• Phần 2
Thí sinh được đưa cho một thẻ nhiệm vụ với lời nhắc và được yêu cầu nói về một chủ đề cụ thể. Thí sinh có 1 phút để chuẩn bị và họ có thể ghi chú nếu muốn, trước khi phát biểu trong khoảng từ 1 đến 2 phút. Sau đó, giám khảo sẽ hỏi một hoặc hai câu hỏi về cùng một chủ đề.
• Phần 3
Giám khảo và thí sinh tham gia thảo luận về các vấn đề trừu tượng hơn được liên kết theo chủ đề với chủ đề trong • Phần 2. Cuộc thảo luận kéo dài từ 4 đến 5 phút. Phần thi Nói đánh giá khả năng giao tiếp bằng tiếng Anh của thí sinh. Việc đánh giá sẽ tính đến sự trôi chảy và mạch lạc, nguồn từ vựng, phạm vi ngữ pháp và độ chính xác, và cách phát âm. Thông tin thêm về đánh giá bài thi Nói, bao gồm các tiêu chí đánh giá bài Nói (phiên bản công khai), có sẵn tại ielts.org.
ĐIỂM IELTS ĐƯỢC TÍNH NHƯ THẾ NÀO?
Kết quả IELTS được báo cáo trên thang điểm 9 (điểm tối đa). Ngoài điểm cho khả năng ngôn ngữ tổng thể, IELTS cung cấp điểm dưới dạng hồ sơ cho từng kỹ năng trong số bốn kỹ năng (Nghe, Đọc, Viết và Nói). Những điểm số này cũng được báo cáo trên thang điểm 9 cấp. Tất cả các điểm số được ghi lại trên Mẫu Báo cáo Kiểm tra cùng với các chi tiết về quốc tịch, ngôn ngữ đầu tiên và ngày sinh của thí sinh. Mỗi Điểm tổng thể tương ứng với một câu mô tả tóm tắt khả năng tiếng Anh của một ứng viên được phân loại ở cấp độ đó. Chín bậc điểm và các mô tả tóm tắt theo từng bậc điểm được liệt kê dưới đây:
9. Người dùng thành thạo – Có đầy đủ khả năng sử dụng ngôn ngữ: phù hợp, chính xác và trôi chảy với sự hiểu biết đầy đủ.
8. Người dùng rất giỏi – Có khả năng sử dụng hoàn toàn ngôn ngữ, chỉ thỉnh thoảng có những điểm không chính xác và không phù hợp không có hệ thống. Hiểu lầm có thể xảy ra trong những tình huống không quen thuộc. Xử lý tốt các tranh luận chi tiết phức tạp.
7. Người sử dụng tốt – Có khả năng sử dụng ngôn ngữ mặc dù đôi khi có những điểm không chính xác, không phù hợp và hiểu lầm trong một số tình huống. Nói chung xử lý tốt ngôn ngữ phức tạp và hiểu lý luận chi tiết.
6. Người sử dụng thành thạo – Nói chung có khả năng sử dụng ngôn ngữ hiệu quả mặc dù có một số điểm không chính xác, không phù hợp và hiểu sai. Có thể sử dụng và hiểu ngôn ngữ tương đối phức tạp, đặc biệt là trong các tình huống quen thuộc.
5. Người dùng khiêm tốn – Nắm vững một phần ngôn ngữ, hiểu được ý nghĩa tổng thể trong hầu hết các tình huống, mặc dù có khả năng mắc nhiều lỗi. Có thể xử lý giao tiếp cơ bản trong lĩnh vực riêng.
4. Người dùng hạn chế – Năng lực cơ bản chỉ giới hạn trong các tình huống quen thuộc. Có vấn đề thường xuyên trong sự hiểu biết và diễn đạt. Không thể sử dụng ngôn ngữ phức tạp.
3. Người dùng cực kỳ hạn chế – Chỉ truyền đạt và hiểu ý nghĩa chung trong các tình huống rất quen thuộc. Sự cố thường xuyên xảy ra trong giao tiếp.
2. Người dùng không liên tục – Gặp khó khăn lớn trong việc hiểu tiếng Anh nói và viết.
1. Người không sử dụng – Về cơ bản không có khả năng sử dụng ngôn ngữ ngoài một vài từ riêng biệt.
0. Không làm bài kiểm tra – Không trả lời câu hỏi.

Hãy chọn lớp IELTS và ĐĂNG KÝ NGAY để chúng tôi sắp lớp cho bạn.

GIẢI ĐỀ THI NGHE . SÁCH IELTS CAMBRIDGE LISTENING 10-17

* Dưới đây là dịch nghĩa Tiếng Việt bài nghe hiểu, áp dụng chung cho cả hai trình độ luyện thi theo sách Tổng Quát (General Training) và sách Học Thuật (Academic Training). Vui lòng bấm "Download" để tải tài liệu về thiết bị của bạn.
Download book 10 • test 1 • section 1 • Self-drive tour in the USA
Download book 10 • test 1 • section 2 • Joining the leisure club
Download book 10 • test 1 • section 3 • Global design competition
Download book 10 • test 1 • section 4 • The spirit bear
Download book 10 • test 2 • section 1 • Transport survey
Download book 10 • test 2 • section 2 • New city developments
Download book 10 • test 2 • section 3 • The later life of Thor Heyerdahl
Download book 10 • test 2 • section 4 • The future of management
Download book 10 • test 3 • section 1 • Early learning childcare centre enrolment form
Download book 10 • test 3 • section 2
Download book 10 • test 3 • section 3 • Theatre studies course
Download book 10 • test 3 • section 4 • “Self-regulatory focus theory” and leadership
Download book 10 • test 4 • section 1 • Thorndyke’s builders
Download book 10 • test 4 • section 2 • Manham Port
Download book 10 • test 4 • section 3
Download book 10 • test 4 • section 4 • Uses of Nanotechnology
Download book 11 • test 1 • section 1 • Hiring a public room
Download book 11 • test 1 • section 2 • Fiddy working heritage farm
Download book 11 • test 1 • section 3 • Study on gender in Physics
Download book 11 • test 1 • section 4 • Ocean Biodiversity
Download book 11 • test 2 • section 1 • Enquiry about joining Youth Council
Download book 11 • test 2 • section 2 • New staff at theatre & Ground floor plan of theatre
Download book 11 • test 2 • section 3 • Rocky Bay field trip
Download book 11 • test 2 • section 4 • Designing a public building: The Taylor concert hall
Download book 11 • test 3 • section 1 • Free activities in the Burnham area
Download book 11 • test 3 • section 2
Download book 11 • test 3 • section 3
Download book 11 • test 3 • section 4 • Ethnography in business
Download book 11 • test 4 • section 1
Download book 11 • test 4 • section 2 • Basement of museum
Download book 11 • test 4 • section 3
Download book 11 • test 4 • section 4 • The use of soil to reduce carbon dioxide in the atmosphere
Download book 12 • test 5 • section 1 • Family excursion
Download book 12 • test 5 • section 2 • Talk to new kitchen assistants
Download book 12 • test 5 • section 3 • Paper on public libraries + Study of local library: possible questions
Download book 12 • test 5 • section 4 • Four business values
Download book 12 • test 6 • section 1 • Events during Kenton festival
Download book 12 • test 6 • section 2 • Theatre trip to Munich
Download book 12 • test 6 • section 3 • Scandinavian studies + How James will write his paper on the Vikings
Download book 12 • test 6 • section 4 • Conflict at work
Download book 12 • test 7 • section 1 • Public library
Download book 12 • test 7 • section 2 • Fitness holidays
Download book 12 • test 7 • section 3 • Stages in doing a tourism case study + The Horton castle site
Download book 12 • test 7 • section 4 • The effects of environmental change on birds
Download book 12 • test 8 • section 1 • Cycle tour leader: Applicant enquiry
Download book 12 • test 8 • section 2 • Visiting the sheepmarket area + Art and history in the sheepmarket
Download book 12 • test 8 • section 3 • Presentation on film adaptations of Shakespeare’s plays
Download book 12 • test 8 • section 4 • Noise in cities
Download book 13 • test 1 • section 1 • Cookery classes
Download book 13 • test 1 • section 2 • Traffic changes in Granford + Proposed traffic changes in Granford
Download book 13 • test 1 • section 3 • Stages in the experiment
Download book 13 • test 1 • section 4 • Effects of urban environments on animals
Download book 13 • test 2 • section 1 • South City cycling club
Download book 13 • test 2 • section 2 • Information on company volunteering projects
Download book 13 • test 2 • section 3 • Planning a presentation on nanotechnology
Download book 13 • test 2 • section 4
Download book 13 • test 3 • section 1 • Moving to Banford City
Download book 13 • test 3 • section 2
Download book 13 • test 3 • section 3 • Project on using natural dyes to colour fabrics
Download book 13 • test 3 • section 4 • The sleepy lizard
Download book 13 • test 4 • section 1 • Alex’s training
Download book 13 • test 4 • section 2 • The snow centre
Download book 13 • test 4 • section 3 • Labels giving nutritional information on food packaging
Download book 13 • test 4 • section 4 • The history of coffee
Download book 14 • test 1 • section 1 • Crime report form
Download book 14 • test 1 • section 2 • Induction talk for new apprentices
Download book 14 • test 1 • section 3 • Cities built by the sea
Download book 14 • test 1 • section 4 • Marine renewable energy (ocean energy)
Download book 14 • test 2 • section 1 • Total health clinic
Download book 14 • test 2 • section 2 • Visit to Branley Castle
Download book 14 • test 2 • section 3 • Woolly mammoth on St Paul Island
Download book 14 • test 2 • section 4 • The history of weather forecasting
Download book 14 • test 3 • section 1 • Flanders conference hotel
Download book 14 • test 3 • section 2
Download book 14 • test 3 • section 3 • Background on school marching band
Download book 14 • test 3 • section 4 • Concerts in university arts festival
Download book 14 • test 4 • section 1 • Enquiry about booking hotel room for event
Download book 14 • test 4 • section 2
Download book 14 • test 4 • section 3
Download book 14 • test 4 • section 4 • The hunt for sunken settlements and ancient shipwrecks
Download book 15 • test 1 • section 1 • Bankside recruitment agency
Download book 15 • test 1 • section 2 • Matthews island holidays + Timetable for isle of man holiday
Download book 15 • test 1 • section 3
Download book 15 • test 1 • section 4 • The Eucalyptus tree in Australia
Download book 15 • test 2 • section 1 • Festival information
Download book 15 • test 2 • section 2 • Minster Park
Download book 15 • test 2 • section 3
Download book 15 • test 2 • section 4 • Agriculture programme in Mozambique
Download book 15 • test 3 • section 1 • Employment agency
Download book 15 • test 3 • section 2 • Street play scheme
Download book 15 • test 3 • section 3
Download book 15 • test 3 • section 4 • Early history of keeping clean
Download book 15 • test 4 • section 1 • Customer satisfaction survey
Download book 15 • test 4 • section 2 • Croft Valley park
Download book 15 • test 4 • section 3 • Presentation about refrigeration
Download book 15 • test 4 • section 4 • How the Industrial Revolution affected life in Britain
Download book 16 • test 1 • section 1 • Children’s engineering workshops
Download book 16 • test 1 • section 2 • Plan of Stevenson’s site
Download book 16 • test 1 • section 3
Download book 16 • test 1 • section 4 • Stoicism
Download book 16 • test 2 • section 1 • Copying photos to digital format
Download book 16 • test 2 • section 2
Download book 16 • test 2 • section 3 • Assignment on sleep and dreams
Download book 16 • test 2 • section 4 • Health benefits of dance
Download book 16 • test 3 • section 1 • Junior cycle camp
Download book 16 • test 3 • section 2
Download book 16 • test 3 • section 3
Download book 16 • test 3 • section 4 • Hand knitting
Download book 16 • test 4 • section 1 • Holiday rental
Download book 16 • test 4 • section 2 • Local council report on traffic and highways
Download book 16 • test 4 • section 3
Download book 16 • test 4 • section 4 • The extinction of the dodo bird
Download book 17 • test 1 • section 1 • Buckworth conservation group
Download book 17 • test 1 • section 2 • Boat trip round Tasmania
Download book 17 • test 1 • section 3 • Work experience for veterinary science students
Download book 17 • test 1 • section 4 • Labyrinths
Download book 17 • test 2 • section 1 • Opportunities for voluntary work in Southoe village
Download book 17 • test 2 • section 2 • Oniton Hall
Download book 17 • test 2 • section 3
Download book 17 • test 2 • section 4 • The impact of digital technology on the Icelandic language
Download book 17 • test 3 • section 1 • Advice on surfing holidays
Download book 17 • test 3 • section 2
Download book 17 • test 3 • section 3 • Holly’s work placement tutorial
Download book 17 • test 3 • section 4 • Bird migration theory
Download book 17 • test 4 • section 1 • Easy life cleaning services
Download book 17 • test 4 • section 2
Download book 17 • test 4 • section 3
Download book 17 • test 4 • section 4 • Maple syrup

TRÌNH ĐỘ TỔNG QUÁT (GENERAL TRAINING)

GIẢI ĐỀ THI ĐỌC . SÁCH IELTS CAMBRIDGE GENERAL READING 10-17


* Dưới đây là dịch nghĩa Tiếng Việt bài đọc hiểu. Vui lòng bấm "Download" để tải tài liệu về thiết bị của bạn.
Download book 10 • test A • section 1
• Smoke alarms in the home
• Sydney Opera house tours

Download book 10 • test A • section 2
• Using direct mail to sell your product
• IFCES, the International Federation of Chemical Engineering Societies

Download book 10 • test A • section 3 • Kauri gum – a piece of New Zealand’s history
Download book 10 • test B • section 1
• Passport application
• Auckland international airport services

Download book 10 • test B • section 2
• Planning a gap year
• Succeeding at interviews

Download book 10 • test B • section 3 • Serendipity – accidental discoveries in science
Download book 11 • test 1 • section 1
• Is your child at school today?
• Holiday apartments to let

Download book 11 • test 1 • section 2
• GZJ Travel – Recruitment info
• Hilton Laboratory . Health and safety in the workplace

Download book 11 • test 1 • section 3 • The zebras' long walk across Africa
Download book 11 • test 2 • section 1
• Sustainable school travel strategy
• Flu the facts

Download book 11 • test 2 • section 2
• Tips for giving an effective business presentation
• How to get a job in journalism

Download book 11 • test 2 • section 3 • What is it like to run a large supermarket?
Download book 11 • test 3 • section 1
• Summer activities at London's Kew Gardens
• City park and ride

Download book 11 • test 3 • section 2
• How to organise a successful business conference
• How to deal with the annual performance appraisal

Download book 11 • test 3 • section 3 • Efforts to save a special bird – the spoon-billed sandpiper
Download book 11 • test 4 • section 1
• Visitor attractions in southern England
• Paragliding in Australia

Download book 11 • test 4 • section 2
• How to prepare for an interview
• Setting up your own business

Download book 11 • test 4 • section 3 • Understanding hares
Download book 12 • test 5 • section 1
• reading 1
• Big rock climbing centre

Download book 12 • test 5 • section 2
• Marketing advice for new businesses
• Working time regulations for mobile workers

Download book 12 • test 5 • section 3 • A brief history of automata
Download book 12 • test 6 • section 1
• Lost, damaged or delayed inland mail claim form
• Days out for the family

Download book 12 • test 6 • section 2
• North Sydney Council
• Registering as an apprentice

Download book 12 • test 6 • section 3 • Crossing the Humber estuary
Download book 12 • test 7 • section 1
• Evening courses
• The bike foundry

Download book 12 • test 7 • section 2
• Benefits for staff of Hamberton Hospital
• Performance-related pay

Download book 12 • test 7 • section 3 • Marine Ecosystems
Download book 12 • test 8 • section 1
• Music clubs
• Biological research institute

Download book 12 • test 8 • section 2
• Negotiating a better salary package for your new job
• How to run a successful project

Download book 12 • test 8 • section 3 • Mass appeal of the Manta rays
Download book 13 • test 1 • section 1
• The best suitcases
• The Oxford School of drama

Download book 13 • test 1 • section 2
• Border crossing for commercial vehicles
• Appendix: Dealing with absence in the workplace

Download book 13 • test 1 • section 3 • A visit to Oymyakon, the world's coldest town
Download book 13 • test 2 • section 1
• Online roommate finder: Toronto
• Smartphone fitness apps

Download book 13 • test 2 • section 2
• Why you should delegate tasks to team members
• Choosing the right format for your CV

Download book 13 • test 2 • section 3 • Dinosaurs and the secrets they still hold
Download book 13 • test 3 • section 1
• New York late-starters string orchestra
• The 10 best running watches

Download book 13 • test 3 • section 2
• Employees' health and safety responsibilities
• Our company notices

Download book 13 • test 3 • section 3 • Vanilla – the most wonderful flavor in the world
Download book 13 • test 4 • section 1
• The Guardian Newspaper's travel photography competition
• Running headphones

Download book 13 • test 4 • section 2
• A case study of a risk assessment for general office cleaning
• Preparing for a virtual job interview

Download book 13 • test 4 • section 3 • Tuning up your leadership skills
Download book 14 • test 1 • section 1
• Transition care for the elderly
• Cabin bags for air travel

Download book 14 • test 1 • section 2
• College car parking policy – staff
• Maternity benefits

Download book 14 • test 1 • section 3 • Papyrus
Download book 14 • test 2 • section 1
• Five reviews of the Wellington Hotel
• Come and play walking football or walking netball

Download book 14 • test 2 • section 2
• Dress regulations at work
• How to achieve a better work-life balance

Download book 14 • test 2 • section 3 • San Francisco's Golden Gate Bridge
Download book 14 • test 3 • section 1
• Your guide to entertainment in Westhaven
• Do you have a music project in mind that might benefit from funding?

Download book 14 • test 3 • section 2
• Guide to employees on workplace monitoring
• International experience Canada: application process

Download book 14 • test 3 • section 3 • Research on improving agricultural yields in Africa
Download book 14 • test 4 • section 1
• The best travel wallets
• UK rail services - how do I claim for my delayed train

Download book 14 • test 4 • section 2
• Vacancy for food preparation assistant
• Setting up a business partnership in the UK

Download book 14 • test 4 • section 3 • THE ROLE OF THE SWISS POSTBUS
Download book 15 • test 1 • section 1
• Consumer advice
• Rice cookers

Download book 15 • test 1 • section 2
• Safety when working on roofs
• Maternity allowance for working women

Download book 15 • test 1 • section 3 • The California Gold Rush of 1849
Download book 15 • test 2 • section 1
• Harvey's storage
• Local museums

Download book 15 • test 2 • section 2
• Workplace health and safety considerations for plumbers
• How to manage flexible working with your employees

Download book 15 • test 2 • section 3 • Preventing the theft of turtle eggs
Download book 15 • test 3 • section 1
• Young fashion designer UK competition
• Which keyboard should you buy?

Download book 15 • test 3 • section 2
• Working for a small company may be better than you think
• Starting a new job

Download book 15 • test 3 • section 3 • How animals keep fit
Download book 15 • test 4 • section 1
• New cycle path to Marshbrook Country Park
• Study dramatic arts at Thornley

Download book 15 • test 4 • section 2
• How to make your working day more enjoyable
• How to get promoted

Download book 15 • test 4 • section 3 • Animals can tell right from wrong
Download book 16 • test 1 • section 1
• Helping pupils to choose optional subjects when they're aged 14-15: What some pupils say
• It's almost time for the next Ripton Festival

Download book 16 • test 1 • section 2
• Reducing injuries on the farm
• Good customer service in retail

Download book 16 • test 1 • section 3 • Plastic is no longer fantastic
Download book 16 • test 2 • section 1
• How to choose your builder
• Island adventure activities

Download book 16 • test 2 • section 2
• Barrington music service: business and development manager
• Health and safety in small businesses

Download book 16 • test 2 • section 3 • Jobs in ancient Egypt
Download book 16 • test 3 • section 1
• Maps showing walks starting from Bingham Town Hall
• The Maplehampton scarecrow competition – a great success!

Download book 16 • test 3 • section 2
• Qualities that make a great barista
• Running a meeting

Download book 16 • test 3 • section 3 • Feathers as decoration in European history foy
Download book 16 • test 4 • section 1
• The best hiking boots
• Beekeeping workshop at Elm Farm

Download book 16 • test 4 • section 2
• Should you pay someone to write your CV?
• Starting a new job

Download book 16 • test 4 • section 3 • History of women's football in Britain
Download book 17 • test 1 • section 1
• Arriving in Singapore by plane
• Singapore Airport
• Singapore Guide

Download book 17 • test 1 • section 2
• Writing a personal CV that will attract employers
• The value of being organised at work

Download book 17 • test 1 • section 3 • A significant development in mining safety
Download book 17 • test 2 • section 1
• Want to rent a property
• Cycle lights

Download book 17 • test 2 • section 2
• Maintaining a safe environment for employees working on computers
• Using portable ladders

Download book 17 • test 2 • section 3 • The story of the Fosbury Flop
Download book 17 • test 3 • section 1
• Local countryside walks
• Poppi Properties

Download book 17 • test 3 • section 2
• Procedure for making a complaint at work
• Driving a taxi or private hire vehicle

Download book 17 • test 3 • section 3 • Forced rhubarb
Download book 17 • test 4 • section 1
• Outdoor activities for all the family
• Hinchingbrooke School Sixth Form

Download book 17 • test 4 • section 2
• Tree cutters at work
• Plumbing skills

Download book 17 • test 4 • section 3 • Why it is important to save species like the dormouse

GIẢI ĐỀ THI VIẾT . SÁCH IELTS CAMBRIDGE GENERAL WRITING 10-17


* Dưới đây là những bài viết mẫu tham khảo Band điểm 7+ . Vui lòng bấm "Download" để tải tài liệu về thiết bị của bạn.
Download book 10 • test A • task 1
Download book 10 • test A • task 2
Download book 10 • test B • task 1
Download book 10 • test B • task 2
Download book 11 • test 1 • task 1
Download book 11 • test 1 • task 2
Download book 11 • test 2 • task 1
Download book 11 • test 2 • task 2
Download book 11 • test 3 • task 1
Download book 11 • test 3 • task 2
Download book 11 • test 4 • task 1
Download book 11 • test 4 • task 2
Download book 12 • test 5 • task 1
Download book 12 • test 5 • task 2
Download book 12 • test 6 • task 1
Download book 12 • test 6 • task 2
Download book 12 • test 7 • task 1
Download book 12 • test 7 • task 2
Download book 12 • test 8 • task 1
Download book 12 • test 8 • task 2
Download book 13 • test 1 • task 1
Download book 13 • test 1 • task 2
Download book 13 • test 2 • task 1
Download book 13 • test 2 • task 2
Download book 13 • test 3 • task 1
Download book 13 • test 3 • task 2
Download book 13 • test 4 • task 1
Download book 13 • test 4 • task 2
Download book 14 • test 1 • task 1
Download book 14 • test 1 • task 2
Download book 14 • test 2 • task 1
Download book 14 • test 2 • task 2
Download book 14 • test 3 • task 1
Download book 14 • test 3 • task 2
Download book 14 • test 4 • task 1
Download book 14 • test 4 • task 2
Download book 15 • test 1 • task 1
Download book 15 • test 1 • task 2
Download book 15 • test 2 • task 1
Download book 15 • test 2 • task 2
Download book 15 • test 3 • task 1
Download book 15 • test 3 • task 2
Download book 15 • test 4 • task 1
Download book 15 • test 4 • task 2
Download book 16 • test 1 • task 1
Download book 16 • test 1 • task 2
Download book 16 • test 2 • task 1
Download book 16 • test 2 • task 2
Download book 16 • test 3 • task 1
Download book 16 • test 3 • task 2
Download book 16 • test 4 • task 1
Download book 16 • test 4 • task 2
Download book 17 • test 1 • task 1
Download book 17 • test 1 • task 2
Download book 17 • test 2 • task 1
Download book 17 • test 2 • task 2
Download book 17 • test 3 • task 1
Download book 17 • test 3 • task 2
Download book 17 • test 4 • task 1
Download book 17 • test 4 • task 2

TRÌNH ĐỘ HỌC THUẬT (ACADEMIC TRAINING)

GIẢI ĐỀ THI ĐỌC . SÁCH IELTS CAMBRIDGE ACADEMIC READING 10-17


* Dưới đây là dịch nghĩa Tiếng Việt bài đọc hiểu. Vui lòng bấm "Download" để tải tài liệu về thiết bị của bạn.
Download book 10 • test 1 • passage 1 • Stepwells
Download book 10 • test 1 • passage 2 • European transport systems 1990-2010
Download book 10 • test 1 • passage 3 • The psychology of innovation
Download book 10 • test 2 • passage 1 • Tea and the industrial revolution
Download book 10 • test 2 • passage 2 • Gifted children and learning
Download book 10 • test 2 • passage 3 • Museums of fine arts and their public
Download book 10 • test 3 • passage 1 • The context, meaning and scope of tourism
Download book 10 • test 3 • passage 2 • Autumn leaves
Download book 10 • test 3 • passage 3 • Beyond the blue horizon
Download book 10 • test 4 • passage 1 • The megafires of California
Download book 10 • test 4 • passage 2 • Second nature
Download book 10 • test 4 • passage 3 • When evolution runs backward
Download book 11 • test 1 • passage 1 • Crop-growing skyscrapers
Download book 11 • test 1 • passage 2 • The Falkirk wheel
Download book 11 • test 1 • passage 3 • Reducing the effects of climate change
Download book 11 • test 2 • passage 1 • Rasing the Mary Rose
Download book 11 • test 2 • passage 2 • What destroyed the civilisation of Easter Island
Download book 11 • test 2 • passage 3 • Neuroaesthetics
Download book 11 • test 3 • passage 1 • The story of silk
Download book 11 • test 3 • passage 2 • Great migrations
Download book 11 • test 3 • passage 3 • Preface to 'How the other half thinks Adventures in mathematical reasoning'
Download book 11 • test 4 • passage 1 • Research using twins
Download book 11 • test 4 • passage 2 • An introduction to film sound
Download book 11 • test 4 • passage 3 • ‘This Marvellous Invention'
Download book 12 • test 5 • passage 1 • Cork
Download book 12 • test 5 • passage 2 • Collecting as a hobby
Download book 12 • test 5 • passage 3 • What's the purpose of gaining knowledge?
Download book 12 • test 6 • passage 1 • The risks agriculture faces in developing countries
Download book 12 • test 6 • passage 2 • The Lost City
Download book 12 • test 6 • passage 3 • The benefits of being bilingual
Download book 12 • test 7 • passage 1 • Flying tortoises
Download book 12 • test 7 • passage 2 • The intersection of Health Sciences and Geography
Download book 12 • test 7 • passage 3 • Music and the emotions
Download book 12 • test 8 • passage 1 • The history of glass
Download book 12 • test 8 • passage 2 • Bring back the big cats
Download book 12 • test 8 • passage 3 • UK companies need more effective boards of directors
Download book 13 • test 1 • passage 1 • Case Study: Tourism New Zealand website
Download book 13 • test 1 • passage 2 • Why being bored is stimulating and useful, too
Download book 13 • test 1 • passage 3 • Artificial artists
Download book 13 • test 2 • passage 1 • Bringing cinnamon to Europe
Download book 13 • test 2 • passage 2 • Oxytocin
Download book 13 • test 2 • passage 3 • Making the most of trends
Download book 13 • test 3 • passage 1 • The coconut palm
Download book 13 • test 3 • passage 2 • How baby talk gives infant brains a boost
Download book 13 • test 3 • passage 3 • Whatever happened to the Harappan Civilisation
Download book 13 • test 4 • passage 1 • Cutty Sark the fastest sailing ship of all time
Download book 13 • test 4 • passage 2 • Saving the soil
Download book 13 • test 4 • passage 3 • book review
Download book 14 • test 1 • passage 1 • The importance of children's play
Download book 14 • test 1 • passage 2 • The growth of bike-sharing schemes around the world
Download book 14 • test 1 • passage 3 • Motivational factors and the hospitality industry
Download book 14 • test 2 • passage 1 • Alexander Henderson (1831-1913)
Download book 14 • test 2 • passage 2 • Back to the future of skyscraper design
Download book 14 • test 2 • passage 3 • Why companies should welcome disorder
Download book 14 • test 3 • passage 1 • The concept of intelligence
Download book 14 • test 3 • passage 2 • Saving bugs to find new drugs
Download book 14 • test 3 • passage 3 • The power of play
Download book 14 • test 4 • passage 1 • The secret of staying young
Download book 14 • test 4 • passage 2 • Why zoos are good
Download book 14 • test 4 • passage 3
Download book 15 • test 1 • passage 1
• Consumer advice
• Rice cookers

Download book 15 • test 1 • passage 2
• Safety when working on roofs
• Maternity allowance for working women

Download book 15 • test 1 • passage 3 • The California Gold Rush of 1849
Download book 15 • test 2 • passage 1
• Harvey's storage
• Local museums

Download book 15 • test 2 • passage 2
• Workplace health and safety considerations for plumbers
• How to manage flexible working with your employees

Download book 15 • test 2 • passage 3 • Preventing the theft of turtle eggs
Download book 15 • test 3 • passage 1
• Young Fashion Designer UK competition
• Which keyboard should you buy?

Download book 15 • test 3 • passage 2
• Working for a small company may be better than you think
• Starting a new job

Download book 15 • test 3 • passage 3 • How animals keep fit
Download book 15 • test 4 • passage 1
• New cycle path to Marshbrook Country Park
• Study dramatic arts at Thornley

Download book 15 • test 4 • passage 2
• How to make your working day more enjoyable
• How to get promoted

Download book 15 • test 4 • passage 3 • Animals can tell right from wrong
Download book 16 • test 1 • passage 1 • Why we need to protect polar bears
Download book 16 • test 1 • passage 2 • The Step Pyramid of Djoser
Download book 16 • test 1 • passage 3 • The future of work
Download book 16 • test 2 • passage 1 • The White Horse of Uffington
Download book 16 • test 2 • passage 2 • I contain multitudes
Download book 16 • test 2 • passage 3 • How to make wise decisions
Download book 16 • test 3 • passage 1 • Roman shipbuilding and navigation
Download book 16 • test 3 • passage 2 • Climate change reveals ancient artefacts in Norway's glaciers
Download book 16 • test 3 • passage 3 • Plant 'thermometer' triggers springtime growth
Download book 16 • test 4 • passage 1 • Roman tunnels
Download book 16 • test 4 • passage 2 • Changes in reading habits
Download book 16 • test 4 • passage 3 • Attitudes towards Artificial Intelligence
Download book 17 • test 1 • passage 1 • The development of the London underground railway
Download book 17 • test 1 • passage 2 • Stadiums: past, present and future
Download book 17 • test 1 • passage 3 • To catch a king
Download book 17 • test 2 • passage 1 • The Dead Sea scrolls
Download book 17 • test 2 • passage 2 • A second attempt at domesticating the tomato
Download book 17 • test 2 • passage 3 • Insight or evolution
Download book 17 • test 3 • passage 1 • The thylacine
Download book 17 • test 3 • passage 2 • Palm oil
Download book 17 • test 3 • passage 3 • Building the skyline: The birth and growth of Manhattan's skyscrapers
Download book 17 • test 4 • passage 1 • Bats to the rescue
Download book 17 • test 4 • passage 2 • Does education fuel economic growth
Download book 17 • test 4 • passage 3 • Timur Gareyev – blindfold chess champion

GIẢI ĐỀ THI VIẾT . SÁCH IELTS CAMBRIDGE ACADEMIC WRITING 10-17


* Dưới đây là bài viết mẫu tham khảo Band điểm 7+ . Vui lòng bấm "Download" để tải tài liệu về thiết bị của bạn.
Download book 10 • test 1 • task 1
Download book 10 • test 1 • task 2
Download book 10 • test 2 • task 1
Download book 10 • test 2 • task 2
Download book 10 • test 3 • task 1
Download book 10 • test 3 • task 2
Download book 10 • test 4 • task 1
Download book 10 • test 4 • task 2
Download book 11 • test 1 • task 1
Download book 11 • test 1 • task 2
Download book 11 • test 2 • task 1
Download book 11 • test 2 • task 2
Download book 11 • test 3 • task 1
Download book 11 • test 3 • task 2
Download book 11 • test 4 • task 1
Download book 11 • test 4 • task 2
Download book 12 • test 5 • task 1
Download book 12 • test 5 • task 2
Download book 12 • test 6 • task 1
Download book 12 • test 6 • task 2
Download book 12 • test 7 • task 1
Download book 12 • test 7 • task 2
Download book 12 • test 8 • task 1
Download book 12 • test 8 • task 2
Download book 13 • test 1 • task 1
Download book 13 • test 1 • task 2
Download book 13 • test 2 • task 1
Download book 13 • test 2 • task 2
Download book 13 • test 3 • task 1
Download book 13 • test 3 • task 2
Download book 13 • test 4 • task 1
Download book 13 • test 4 • task 2
Download book 14 • test 1 • task 1
Download book 14 • test 1 • task 2
Download book 14 • test 2 • task 1
Download book 14 • test 2 • task 2
Download book 14 • test 3 • task 1
Download book 14 • test 3 • task 2
Download book 14 • test 4 • task 1
Download book 14 • test 4 • task 2
Download book 15 • test 1 • task 1
Download book 15 • test 1 • task 2
Download book 15 • test 2 • task 1
Download book 15 • test 2 • task 2
Download book 15 • test 3 • task 1
Download book 15 • test 3 • task 2
Download book 15 • test 4 • task 1
Download book 15 • test 4 • task 2
Download book 16 • test 1 • task 1
Download book 16 • test 1 • task 2
Download book 16 • test 2 • task 1
Download book 16 • test 2 • task 2
Download book 16 • test 3 • task 1
Download book 16 • test 3 • task 2
Download book 16 • test 4 • task 1
Download book 16 • test 4 • task 2
Download book 17 • test 1 • task 1
Download book 17 • test 1 • task 2
Download book 17 • test 2 • task 1
Download book 17 • test 2 • task 2
Download book 17 • test 3 • task 1
Download book 17 • test 3 • task 2
Download book 17 • test 4 • task 1
Download book 17 • test 4 • task 2

GIẢI ĐỀ THI NÓI . SÁCH IELTS CAMBRIDGE SPEAKING 10-17

* Dưới đây là mẫu câu trả lời tham khảo cho từng câu hỏi trong bài thi nói mà giám khảo người bản xứ gác thi hỏi bạn. Phần thi nói được áp dụng chung cho cả hai trình độ luyện thi theo sách Tổng Quát (General Training) và sách Học Thuật (Academic Training). Vui lòng bấm "Download" để tải tài liệu về thiết bị của bạn.
Download book 10 • test 1
Download book 10 • test 2
Download book 10 • test 3
Download book 10 • test 4
Download book 11 • test 1
Download book 11 • test 2
Download book 11 • test 3
Download book 11 • test 4
Download book 12 • test 5
Download book 12 • test 6
Download book 12 • test 7
Download book 12 • test 8
Download book 13 • test 1
Download book 13 • test 2
Download book 13 • test 3
Download book 13 • test 4
Download book 14 • test 1
Download book 14 • test 2
Download book 14 • test 3
Download book 14 • test 4
Download book 15 • test 1
Download book 15 • test 2
Download book 15 • test 3
Download book 15 • test 4
Download book 16 • test 1
Download book 16 • test 2
Download book 16 • test 3
Download book 16 • test 4
Download book 17 • test 1
Download book 17 • test 2
Download book 17 • test 3
Download book 17 • test 4

3 nhận xét

  1. Hi trung tâm,

    Cho mình hỏi học phí luyện lớp IELTS là bao nhiêu ạ

    Trả lờiXóa
  2. Bạn vui lòng để lại số điện thoại bên mình gọi lại hoặc gọi trực tiếp đến 091.7521.669 để biết chi tiết ạ !

    Trả lờiXóa

Lên đầu trang